Waarom een NWWI taxatie van

TaxatiePro Leeuwarden?

Het antwoord is simpel, wij zijn specialist in NWWI taxaties, bouwkundige keuringen en energielabels in regio Leeuwarden! Wij houden ons uitsluitend bezig met onze specialisaties, worden niet afgeleid voor allerlei randzaken en hebben geen tegenstrijdige belangen. Wij hebben geen belang bij de aan- en verkoop en zijn onafhankelijk en objectief. Voor geldverstrekkers en intermediairs is dat een belangrijk voordeel.

  • Vaste prijzenIncl. btw en nwwi validatie
  • NWWI TaxatiesGevalideerde NWWI Taxaties
  • Snelle leveringBinnen 2 dagen rapport
  • NVMAangesloten bij het NVM

Wat kost een NWWI taxatierapport in regio Leeuwarden?

TaxatiePro Leeuwarden is een taxatie bureau dat zich enkel bezighoudt met kwalitatieve taxaties, energielabels en bouwkundige keuringen. Bij ons kunt u, tegen een fractie van de reguliere tarieven, een taxatierapport aanvragen. Al vanaf €550,- incl BTW ontvangt u een All-in Taxatierapport (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Een gevalideerd NWWI taxatierapport in regio Leeuwarden.

Wij richten ons op het uitvoeren van woningtaxaties in regio Leeuwarden. Deze NWWI taxaties worden enkel uitgevoerd door gecertificeerde en vakkundige taxateurs. Zij staan ingeschreven bij ten minste een of meerdere kwaliteitsregisters en brancheverenigingen (NRVT, NVM, VastgoedCert & NWWI).

Snelle NWWI taxatie service in Leeuwarden.

Zodra u een aanvraag voor regio Leeuwarden indient heeft u op werkdagen binnen 2 uur een telefonische reactie van onze TaxatiePro hospitality manager. Hij/zij zal met u een afspraak inplannen om de woning te taxeren. Vervolgens wordt het (NWWI) taxatierapport opgesteld. Dit duurt doorgaans maximaal 2 werkdagen. Het is ook mogelijk om een spoedaanvraag aan te vragen bij TaxatiePro Leeuwarden, vermeld dit in de opmerking bij uw aanvraag of per telefoon.

Waarvoor heb je een NWWI taxatie nodig in Leeuwarden?

Bij de aankoop of verkoop van een woning. Bij het ophogen of oversluiting van een hypotheek. Bij het verdelen van bezittingen is in de meeste gevallen een taxatie vereist. Dit wordt een gevalideerde taxatie genoemd en is vereist voordat u een hypotheek aanvraagt.  

Bij ons heeft u de keuze uit twee soort taxatierapporten:

  • een standaard (niet gevalideerd) taxatierapport: Dit is een waardebepaling, uitermate geschikt bij de koop of verkoop van een woning
  • een NWWI gevalideerd taxatierapport: Dit rapport is verplicht wanneer u uw huis wilt laten verzekeren, een hypotheek wilt aanvragen met of zonder NHG, oversluiten en soortgelijke redenen.

REVIEWS TAXATIEPRO.NL

Tevreden klanten

Veelgestelde vragen TaxatiePro Leeuwarden

Hoe vraag ik een taxatie aan in Leeuwarden?

Vul het formulier in op onze pagina of bel ons voor het inplannen van een taxatie afspraak op 040 3030347.

Hoe snel krijg ik een antwoord op mijn vraag?

Wij nemen altijd op werkdagen binnen 2 uur contact met je op.

Hoe lang duurt het voordat het taxatierapport klaar is?

Binnen 2 werkdagen na onze taxatie opname ontvang je van ons het (digitale) taxatierapport

Hoe is jullie werkwijze in regio Leeuwarden?

Jij maakt een afspraak met onze TaxatiePro taxateur uit regio Breda om jouw woning te laten taxeren. Op de dag van opname zal de woningeigenaar of verkopend makelaar aanwezig moeten zijn om onze taxateur binnen te laten. Het taxatierapport kun je vervolgens binnen 2 werkdagen na opname tegemoet zien.

Wat kost een NWWI taxatie bij jullie?

Voor een taxatie regio Leeuwarden betaal je bij ons voor een gevalideerd taxatierapport rond de 550 euro (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Wanneer moet ik mijn NWWI taxatie betalen?

We hebben twee betalingsmogelijkheden:

  1. Onze taxatie betaal je vooraf bij opdracht
  2. Of achteraf via de notaris. 

 

Waar staat NWWI voor?

NWWI staat voor Nederlandse Woning Waarde Instituut en is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurmerk heeft duidelijke criteria voor een professionele taxatie dienst. Kwaliteit, objectief en onafhankelijkheid staat op nummer 1 bij de taxateurs van TaxatiePro Leeuwarden.

Bij welke branchevereniging is TaxatiePro Leeuwarden aangesloten?

Al onze TaxatiePro taxateurs zijn aangesloten bij het NRVT, NVM en NWWI.

Staat je regio er niet bij? Neem dan contact met ons op 040-3030347

TaxatiePro Leeuwarden is aangesloten bij 

Taxatie nodig in Leeuwarden? Vraag direct aan.

Taxatie rapport binnen 2 dagen na opname woning.