Waarom een taxatie van

TaxatiePro Nieuwegein?

Het antwoord is simpel, wij zijn specialist in NWWI taxaties, bouwkundige keuringen en energielabels in regio Nieuwegein! Wij houden ons uitsluitend bezig met onze specialisaties, worden niet afgeleid voor allerlei randzaken en hebben geen tegenstrijdige belangen. Wij hebben geen belang bij de aan- en verkoop en zijn onafhankelijk en objectief. Voor geldverstrekkers en intermediairs is dat een belangrijk voordeel.

  • Vaste prijzenIncl. btw en nwwi validatie
  • NWWI TaxatiesGevalideerde NWWI Taxaties
  • Snelle leveringBinnen 2 dagen rapport
  • NVMAangesloten bij het NVM

Wat kost een NWWI taxatierapport in regio Nieuwegein?

TaxatiePro Nieuwegein is een taxatie bureau dat zich enkel bezighoudt met kwalitatieve NWWI taxaties, energielabels en bouwkundige keuringen. Bij ons kunt u, tegen een fractie van de reguliere tarieven, een taxatierapport aanvragen. Al vanaf €550,- incl BTW ontvangt u een All-in Taxatierapport (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Een gevalideerd NWWI taxatierapport in Nieuwegein.

Wij richten ons op het uitvoeren van woningtaxaties in regio Nieuwegein. Deze NWWI taxaties worden enkel uitgevoerd door gecertificeerde en vakkundige taxateurs. Zij staan ingeschreven bij ten minste een of meerdere kwaliteitsregisters en brancheverenigingen (NRVT, NVM, VastgoedCert & NWWI).

Snelle service TaxatiePro Nieuwegein.

Zodra u een aanvraag voor regio Nieuwegein indient heeft u op werkdagen binnen 2 uur een telefonische reactie van onze TaxatiePro Nieuwegein hospitality manager. Hij/zij zal met u een afspraak inplannen om de woning te taxeren. Vervolgens wordt het (NWWI) taxatierapport opgesteld. Dit duurt doorgaans maximaal 2 werkdagen. Het is ook mogelijk om een spoedaanvraag aan te vragen bij TaxatiePro Nieuwegein, vermeld dit in de opmerking bij uw aanvraag of per telefoon.

Waarvoor heb je een taxatie nodig in Nieuwegein?

Bij de aankoop of verkoop van een woning. Bij het ophogen of oversluiting van een hypotheek. Bij het verdelen van bezittingen is in de meeste gevallen een taxatie vereist. Dit wordt een gevalideerde taxatie genoemd en is vereist voordat u een hypotheek aanvraagt.  

Bij ons heeft u de keuze uit twee soort taxatierapporten:

  • een standaard (niet gevalideerd) taxatierapport: Dit is een waardebepaling, uitermate geschikt bij de koop of verkoop van een woning
  • een NWWI gevalideerd taxatierapport: Dit rapport is verplicht wanneer u uw huis wilt laten verzekeren, een hypotheek wilt aanvragen met of zonder NHG, oversluiten en soortgelijke redenen.

REVIEWS TAXATIEPRO.NL

Tevreden klanten

Veelgestelde vragen TaxatiePro Nieuwegein

Hoe vraag ik een NWWI taxatie aan bij TaxatiePro Nieuwegein?

Vul het formulier in op onze pagina of bel ons voor het inplannen van een taxatie afspraak op 040 3030347.

Hoe snel krijg ik een antwoord op mijn vraag?

Wij nemen altijd op werkdagen binnen 2 uur contact met je op.

Hoe lang duurt het voordat het taxatierapport klaar is?

Binnen 2 werkdagen na onze taxatie opname ontvang je van ons het (digitale) taxatierapport

Wat is jullie werkwijze bij TaxatiePro Nieuwegein?

Jij maakt een afspraak met onze TaxatiePro taxateur uit regio Breda om jouw woning te laten taxeren. Op de dag van opname zal de woningeigenaar of verkopend makelaar aanwezig moeten zijn om onze taxateur binnen te laten. Het taxatierapport kun je vervolgens binnen 2 werkdagen na opname tegemoet zien.

Wat kost een NWWI taxatie bij jullie?

Voor een taxatie regio Breda betaal je bij ons voor een gevalideerd taxatierapport rond de 550 euro (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Wanneer moet ik mijn NWWI taxatie betalen?

We hebben twee betalingsmogelijkheden:

  1. Onze taxatie betaal je vooraf bij opdracht
  2. Of achteraf via de notaris. 

 

Waar staat NWWI voor?

NWWI staat voor Nederlandse Woning Waarde Instituut en is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurmerk heeft duidelijke criteria voor een professionele taxatie dienst. Kwaliteit, objectief en onafhankelijkheid staat op nummer 1 bij de taxateurs van TaxatiePro Nieuwegein.

Bij welke branchevereniging is TaxatiePro Nieuwegein aangesloten?

Al onze TaxatiePro Nieuwegein taxateurs zijn aangesloten bij het NRVT, NVM en NWWI.

Staat je regio er niet bij? Neem dan contact met ons op 040-3030347

TaxatiePro Nieuwegein is aangesloten bij 

Taxatie nodig in Nieuwegein? Vraag direct aan.

Taxatie rapport binnen 2 dagen na opname woning.