Waarom een taxatie van

TaxatiePro Zoetermeer?

Het antwoord is simpel, wij zijn specialist in taxaties, energielabels en bouwkundige keuringen in omgeving Zoetermeer! Wij houden ons uitsluitend bezig met onze specialisaties, worden niet afgeleid voor allerlei randzaken en hebben geen tegenstrijdige belangen. Wij hebben geen belang bij de aan- en verkoop en zijn onafhankelijk en objectief. Voor geldverstrekkers en intermediairs is dat een belangrijk voordeel.

  • Vaste prijzenIncl. btw en nwwi validatie
  • NWWI Taxaties Gevalideerde NWWI Taxaties
  • Snelle leveringBinnen 2 dagen rapport
  • NVMAangesloten bij het NVM

Wat kost een taxatierapport in omgeving Zoetermeer?

TaxatiePro Zoetermeer is een taxatie bureau dat zich enkel bezighoudt met kwalitatieve taxaties, bouwkundige keuringen en energielabels. Bij ons kunt u, tegen een fractie van de reguliere tarieven, een taxatierapport of keuring aanvragen. Al vanaf €550,- incl BTW ontvangt u een All-in Taxatierapport (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Een gevalideerd taxatierapport in Zoetermeer.

Wij richten ons op het uitvoeren van woningtaxaties in omgeving Zoetermeer. Deze taxaties worden enkel uitgevoerd door gecertificeerde en vakkundige taxateurs. Zij staan ingeschreven bij ten minste een of meerdere kwaliteitsregisters en brancheverenigingen (NRVT, NVM, VastgoedCert & NWWI).

Snelle service in Zoetermeer.

Zodra u een aanvraag voor omgeving Zoetermeer indient heeft u op werkdagen binnen 2 uur een telefonische reactie van onze TaxatiePro office manager. Hij/zij zal met u een afspraak inplannen om de woning te taxeren. Vervolgens wordt het (NWWI) taxatierapport opgesteld. Dit duurt doorgaans maximaal 2 werkdagen. Het is ook mogelijk om een spoedaanvraag aan te vragen bij TaxatiePro Zoetermeer vermeld dit in de opmerking bij uw aanvraag of per telefoon.

Waarvoor heb je een taxatie nodig in omgeving Zoetermeer?

Bij de aankoop of verkoop van een woning. Bij het ophogen of oversluiting van een hypotheek. Bij het verdelen van bezittingen is in de meeste gevallen een taxatie vereist. Dit wordt een gevalideerde taxatie genoemd en is vereist voordat u een hypotheek aanvraagt.  

Bij ons heeft u de keuze uit twee soort taxatierapporten in omgeving Zoetermeer:

  • een standaard (niet gevalideerd) taxatierapport: Dit is een waardebepaling, uitermate geschikt bij de koop of verkoop van een woning
  • een NWWI gevalideerd taxatierapport: Dit rapport is verplicht wanneer u uw huis wilt laten verzekeren, een hypotheek wilt aanvragen met of zonder NHG, oversluiten en soortgelijke redenen.

REVIEWS TAXATIEPRO.NL

Tevreden klanten TaxatiePro Zoetermeer

Veelgestelde vragen TaxatiePro Zoetermeer

Hoe vraag ik een taxatie aan in omgeving Zoetermeer?

Vul het formulier in op onze pagina of bel ons voor het inplannen van een taxatie afspraak in regio Zoetermeer op 040 3030347.

Hoe snel krijg ik een antwoord op mijn vraag?

TaxatiePro Zoetermeer neemt altijd op werkdagen binnen 2 uur contact met je op.

Hoe lang duurt het voordat het taxatierapport klaar is?

Binnen 2 werkdagen na onze taxatie opname ontvang je van TaxatiePro Zoetermeer het (digitale) taxatierapport

Wat is de werkwijze van TaxatiePro Zoetermeer?

Jij maakt een afspraak met onze TaxatiePro Zoetermeer taxateur uit omgeving Zoetermeer om jouw woning te laten taxeren. Op de dag van opname zal de woningeigenaar of verkopend makelaar aanwezig moeten zijn om onze TaxatiePro taxateur binnen te laten. Het taxatierapport kun je vervolgens binnen 2 werkdagen na opname tegemoet zien.

Wat kost een taxatie bij TaxatiePro Zoetermeer?

Voor een taxatie in omgeving Zoetermeer betaal je bij ons voor een standaard taxatierapport rond de 550 euro (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Wanneer moet ik mijn taxatie betalen?

We hebben twee betalingsmogelijkheden:

  1. Onze taxatie betaal je vooraf bij opdracht
  2. Of achteraf via de notaris. 

 

Waar staat NWWI voor?

NWWI staat voor Nederlandse Woning Waarde Instituut en is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurmerk heeft duidelijke criteria voor een professionele taxatie dienst. Kwaliteit, objectief en onafhankelijkheid staat op nummer 1 bij de taxateurs van TaxatiePro Zoetermeer.

Bij welke branchevereniging zijn jullie aangesloten?

Al onze TaxatiePro taxateurs in omgeving Zoetermeer zijn aangesloten bij het NRVT en NWWI.

Staat je regio er niet bij? Neem dan contact met ons op 040-3030347

TaxatiePro Zoetermeer is aangesloten bij 

Taxatie nodig in Zoetermeer? Vraag direct aan.

Taxatierapport binnen 2 dagen na opname woning.