Waarom een taxatie van

TaxatiePro Zwolle?

Het antwoord is simpel, wij zijn specialist in taxaties, bouwkundige keuringen en energielabels in regio Zwolle! Wij houden ons uitsluitend bezig met onze dienstverlening, worden niet afgeleid voor allerlei randzaken en hebben geen tegenstrijdige belangen. Wij hebben geen belang bij de aan- en verkoop en zijn onafhankelijk en objectief. Voor geldverstrekkers en intermediairs is dat een belangrijk voordeel.

  • Vaste prijzenIncl. btw en nwwi validatie
  • NWWI TaxatiesGevalideerde NWWI Taxaties
  • Snelle leveringBinnen 2 dagen rapport
  • NVMAangesloten bij het NVM

Wat kost een taxatierapport in Zwolle?

TaxatiePro in regio Zwolle  is een taxatie bureau dat zich enkel bezighoudt met kwalitatieve taxatierapporten, energielabels en bouwkundige keuringen. Bij ons kunt u, tegen een fractie van de reguliere tarieven, een taxatierapport aanvragen. Al vanaf €550,- incl BTW ontvangt u een All-in Taxatierapport (afhankelijk van de aard en complexiteit). Een energielabel vanaf € 349,- incl. BTW en een bouwkundige keuring van € 369,- incl. BTW.

Een gevalideerd taxatierapport in Zwolle.

Wij richten ons op het uitvoeren van woningtaxaties in regio Zwolle. Deze taxaties worden enkel uitgevoerd door gecertificeerde en vakkundige taxateurs. Zij staan ingeschreven bij ten minste een of meerdere kwaliteitsregisters en brancheverenigingen (NRVT, NVM, VastgoedCert & NWWI).

Snelle service in regio Zwolle.

Zodra u een aanvraag voor TaxatiePro Zwolle indient heeft u op werkdagen binnen 2 uur een telefonische reactie van onze TaxatiePro hospitality manager. Hij/zij zal met u een afspraak inplannen om de woning te taxeren. Vervolgens wordt het (NWWI) taxatierapport opgesteld. Dit duurt doorgaans maximaal 2 werkdagen. Het is ook mogelijk om een spoedaanvraag aan te vragen bij TaxatiePro regio Zwolle, vermeld dit in de opmerking bij uw aanvraag of per telefoon.

Waarvoor heb je een taxatie nodig in regio Zwolle?

Bij de aankoop of verkoop van een woning. Bij het ophogen of oversluiting van een hypotheek. Bij het verdelen van bezittingen is in de meeste gevallen een taxatie vereist. Dit wordt een gevalideerde taxatie genoemd en is vereist voordat u een hypotheek aanvraagt.  

Bij ons heeft u de keuze uit twee soort taxatierapporten.in regio Zwolle:

  • een standaard (niet gevalideerd) taxatierapport: Dit is een waardebepaling, uitermate geschikt bij de koop of verkoop van een woning
  • een NWWI gevalideerd taxatierapport: Dit rapport is verplicht wanneer u uw huis wilt laten verzekeren, een hypotheek wilt aanvragen met of zonder NHG, oversluiten en soortgelijke redenen.

REVIEWS TAXATIEPRO.NL

Tevreden klanten

Veelgestelde vragen regio Breda

Hoe vraag ik een taxatie aan in Zwolle?

Vul het formulier in op onze pagina of bel ons voor het inplannen van een taxatie afspraak op 040 3030347.

Hoe snel krijg ik een antwoord op mijn vraag?

Wij nemen altijd op werkdagen binnen 2 uur contact met je op.

Hoe lang duurt het voordat het taxatierapport klaar is in regio Zwolle?

Binnen 2 werkdagen na onze taxatie opname ontvang je van ons het (digitale) taxatierapport

Hoe is jullie werkwijze TaxatiePro Zwolle?

Jij maakt een afspraak met onze TaxatiePro Zwolle taxateur uit regio Zwolle om jouw woning te laten taxeren. Op de dag van opname zal de woningeigenaar of verkopend makelaar aanwezig moeten zijn om onze taxateur binnen te laten. Het taxatierapport kun je vervolgens binnen 2 werkdagen na opname tegemoet zien.

Wat kost een taxatie bij TaxatiePro Zwolle?

Voor een taxatie regio Zwolle betaal je bij ons voor een gevalideerd taxatierapport rond de 550 euro (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Wanneer moet ik mijn taxatie betalen?

We hebben twee betalingsmogelijkheden:

  1. Onze taxatie betaal je vooraf bij opdracht
  2. Of achteraf via de notaris. 

 

Waar staat NWWI voor?

NWWI staat voor Nederlandse Woning Waarde Instituut en is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurmerk heeft duidelijke criteria voor een professionele taxatie dienst. Kwaliteit, objectief en onafhankelijkheid staat op nummer 1 bij de taxateurs van TaxatiePro Zwolle.

Bij welke branchevereniging is TaxatiePro Zwolle aangesloten?

Al onze taxateurs bij TaxatiePro Zwolle zijn aangesloten bij het NRVT, NVM en NWWI.

TaxatiePro Zwolle is aangesloten bij 

Taxatie nodig in Zwolle? Vraag direct aan.

Taxatie rapport binnen 2 dagen na opname woning.