TAXATIEPRO.NL

Bijzonder beheer 

TaxatiePro heeft een jarenlange expertise opgebouwd met betrekking tot Bijzonder Beheer situaties. Niet voor niets hebben toonaangevende hypotheekverstrekkers gekozen voor het TaxatiePro Bijzonder Beheer Loket op basis van ervaring en waargemaakte service. Wij vinden dat onze klant recht heeft op excellente dienstverlening, een betrouwbaar taxatierapport en een voordeling tarief.

Excellente dienstverlening

Voor Bijzonder Beheer is een apart team ingericht. Bijzonder Beheer onderscheidt zicht ten opzichte van Wonen op de inhoud van het taxatierapport en op de communicatie met betrokkenen in het traject. Voor optimale kennis en vaardigheden krijgt het team Bijzonder Beheer gerichte interne en externe trainingen. 

Betrouwbaar taxatierapport

Een betrouwbaar taxatierapport begint met de inschakeling van een onafhankelijke taxateur. Onze taxateur heeft niets van doen met de aan- of verkoop van het object dat hij taxeert en heeft ervaring met Bijzonder Beheer. Hij wordt willekeurig toegewezen aan een taxatie opdracht. Wij garanderen deze onafhankelijkheid.

 

Hoe realiseren wij een voordelig tarief?

Wij vinden dat taxatierapporten in het belang van onze klanten zo voordeling mogelijk aangeboden moeten worden. Zeker in het geval van een Bijzonder Beheer. Wij kunnen dat bereiken omdat wij zeer goed geautomatiseerd zijn en grote schaalvoordelen behalen bij het inkopen bij onze taxateurs. Vanwege onze excellente dienstverlening en betrouwbare taxatierapporten zijn wij geen prijsstunters, maar we zijn wel tot 60% goedkoper dan de individuele aanbieder. 

Taxatie nodig? Vraag direct aan!

Taxatie rapport binnen 2 dagen na oplevering woning.