Waarom een taxatie van

TaxatiePro Valkenswaard?

Het antwoord is simpel, wij zijn specialist in NWWI taxaties, bouwkundige keuringen en energielabels in regio Vlakenswaard! Wij houden ons uitsluitend bezig met onze specialisaties, worden niet afgeleid voor allerlei randzaken en hebben geen tegenstrijdige belangen. Wij hebben geen belang bij de aan- en verkoop en zijn onafhankelijk en objectief. Voor geldverstrekkers en intermediairs is dat een belangrijk voordeel.

  • Vaste prijzenIncl. btw en nwwi validatie
  • NWWI TaxatiesGevalideerde NWWI Taxaties
  • Snelle leveringBinnen 2 dagen rapport
  • NVMAangesloten bij het NVM

Wat kost een taxatierapport in Valkenswaard?

TaxatiePro Valkenswaard is een taxatie bureau dat zich enkel bezighoudt met kwalitatieve NWWI taxaties, energielabels en bouwkundige keuringen. Bij ons kunt u, tegen een fractie van de reguliere tarieven, een taxatierapport aanvragen. Al vanaf €550,- incl BTW ontvangt u een All-in Taxatierapport (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Een gevalideerd taxatierapport in Valkenswaard.

Wij richten ons op het uitvoeren van NWWI taxaties in Valkenswaard. Deze NWWI taxaties worden enkel uitgevoerd door gecertificeerde en vakkundige TaxatiePro taxateurs. Zij staan ingeschreven bij ten minste een of meerdere kwaliteitsregisters en brancheverenigingen (NRVT, NVM, VastgoedCert & NWWI).

Snelle taxatie service in Valkenswaard.

Zodra u een taxatie aanvraag voor TaxatiePro Valkenswaard indient heeft u op werkdagen binnen 2 uur een telefonische reactie van onze TaxatiePro Valkenswaard hospitality manager. Hij/zij zal met u een afspraak inplannen om de woning te taxeren. Vervolgens wordt het (NWWI) taxatierapport opgesteld. Dit duurt doorgaans maximaal 2 werkdagen. Het is ook mogelijk om een spoedaanvraag aan te vragen bij TaxatiePro Valkenswaard, vermeld dit in de opmerking bij uw aanvraag of per telefoon.

Waarvoor heb je een NWWI taxatie nodig in Valkenswaard?

Bij de aankoop of verkoop van een woning. Bij het ophogen of oversluiting van een hypotheek. Bij het verdelen van bezittingen is in de meeste gevallen een taxatie vereist. Dit wordt een gevalideerde taxatie genoemd en is vereist voordat u een hypotheek aanvraagt.  

Bij ons heeft u de keuze uit twee soort taxatierapporten:

  • een standaard (niet gevalideerd) taxatierapport: Dit is een waardebepaling, uitermate geschikt bij de koop of verkoop van een woning
  • een NWWI gevalideerd taxatierapport: Dit rapport is verplicht wanneer u uw huis wilt laten verzekeren, een hypotheek wilt aanvragen met of zonder NHG, oversluiten en soortgelijke redenen.

REVIEWS TAXATIEPRO.NL

Tevreden klanten

Veelgestelde vragen TaxatiePro Valkenswaard

Hoe vraag ik een taxatie aan bij TaxatiePro Valkenswaard?

Vul het formulier in op onze pagina of bel ons voor het inplannen van een taxatie afspraak op 040 3030347.

Hoe snel krijg ik een antwoord op mijn vraag?

Wij nemen altijd op werkdagen binnen 2 uur contact met je op.

Hoe lang duurt het voordat het taxatierapport klaar is?

Binnen 2 werkdagen na onze taxatie opname ontvang je van ons het (digitale) taxatierapport

Wat is de werkwijze van TaxatiePro Valkenswaard?

Jij maakt een afspraak met onze TaxatiePro taxateur uit regio Valkenswaard om jouw woning te laten taxeren. Op de dag van opname zal de woningeigenaar of verkopend makelaar aanwezig moeten zijn om onze taxateur binnen te laten. Het taxatierapport kun je vervolgens binnen 2 werkdagen na opname tegemoet zien.

Wat kost een taxatie bij TaxatiePro Valkenswaard?

Voor een taxatie in Valkenswaard betaal je bij ons voor een gevalideerd taxatierapport rond de 550 euro (afhankelijk van de aard en complexiteit).

Wanneer moet ik mijn taxatie betalen?

We hebben twee betalingsmogelijkheden:

  1. Onze taxatie betaal je vooraf bij opdracht
  2. Of achteraf via de notaris. 

 

Waar staat NWWI voor?

NWWI staat voor Nederlandse Woning Waarde Instituut en is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurmerk heeft duidelijke criteria voor een professionele taxatie dienst. Kwaliteit, objectief en onafhankelijkheid staat op nummer 1 bij de taxateurs van TaxatiePro Valkenswaard.

Bij welke branchevereniging is TaxatiePro Valkenswaard aangesloten?

Al onze TaxatiePro taxateurs zijn aangesloten bij het NRVT, NVM en NWWI.

Staat je regio er niet bij? Neem dan contact met ons op 040-3030347

TaxatiePro Valkenswaard is aangesloten bij 

Taxatie nodig in Valkenswaard? Vraag direct aan.

Taxatie rapport binnen 2 dagen na opname woning.